14. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ravimiamet muutis domeeni nime

Alates 1. jaanuarist võttis Ravimiamet kasutusele domeeni nime “ravimiamet.ee”. Sellega seoses tuli kasutusele ka ameti uus kodulehekülje aadress www.ravimiamet.ee ning Ravimiameti töötajate e-posti aadressid kujul [email protected]

Ravimameti teatel jääb alternatiivina kasutusele ka domeen“sam.ee” (kodulehekülg <a href="http://www.sam.ee/">www.sam.ee</a>ning e-posti aadressid <a href="mailto:[email protected]">[email protected]</a>)-kuid amet soovitab edaspidi kasutada uut domeeni nime.

Üldiseid kirju ja küsimusi oodatakse aadressile <a href="mailto:[email protected]">[email protected]</a>.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708