28. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hea kooliõde on lapse esimene isiklik tervisenõustaja

Koolimajas ringi tuiskav ja igal sammul õpilastega suhtlev noor naine näeb välja nagu populaarne õpetaja või kooli huvijuht, kelle ümber lapsed rõõmsalt sagivad ja temaga suhelda soovivad. Kaireks hüütav sõbralik laste lemmik on aga hoopis Tallinna Reaalkooli kooliõde Kaire Nermann.

Koolimajas ringi tuiskav ja igal sammul õpilastega suhtlev noornaine näeb välja nagu populaarne õpetaja või kooli huvijuht- kelleümber lapsed rõõmsalt sagivad ja temaga suhelda soovivad. Kairekshüütav sõbralik laste lemmik on aga hoopis Tallinna Reaalkoolikooliõde Kaire Nermann.

Ühel teisipäevahommikul on kolm kolmanda klassi tüdrukut kooliõekabinetti regulaarsesse tervisekontrolli tulnud - kõik kolmnaerunägudega ja sellise olemisega- nagu oleksid hea sõbra juurdesisse astunud.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708