28. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maire-Liis Hääl sai haigusstatistika kogumise eest vabatahtliku preemia

Eesti Noorte Reumaliit esitas 2007. aastal tunnustamist ja presidendi autasu väärivaks Tallinna Reumaühenduse esimehe Maire-Liis Hääle tema tegevuse eest haigusstatistika kogumisel ja analüüsimisel ning rahvusvaheliste programmide vedamisel.

Eesti Noorte Reumaliit esitas 2007. aastal tunnustamist japresidendi autasu väärivaks Tallinna Reumaühenduse esimeheMaire-Liis Hääle tema tegevuse eest haigusstatistika kogumisel jaanalüüsimisel ning rahvusvaheliste programmide vedamisel. Leitakse-et see on suur ja erakordne töö- mille Maire-Liis on teinudkoostöös arstide ja ametnikega luu- ja liigeshaigetele tänapäevasteravivõimaluste ja toimetuleku tagamiseks. Ka riik on nüüdtunnustanud haigusteabe ja statistika kogumist.

<br /><strong>Maire-Liis Hääl- kui kaua te olete Eesti Reumaliidueestseisuses olnud?</strong>

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708