28. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TSITAATE:

"Imestamisväärselt palju delikaatseid terviseandmeid pajatavad haiged ise oma kaashaigetele- põetajatele ja tuttavatele isegi linnaliinibussis. Delikaatseid andmeid lekib haiglapalatis mõnikord ikka veel ka nn suure visiidi ajal- kui arstid arutavad patsiendi haiguslugu omavahel teis(t)e haige(te) juuresolekul.” Tõnu Peets- Eesti Reumatoloogia Seltsi esimees (Eesti Päevaleht- 22.01.2008)

<br /><strong>"Meil on nõrgad lõualuud- pisikesed hambad ja väikesisikond- aga hiigelaju. See aju vajab tõhusaks funktsioneerimisekslisaks kaloritele meeletul hulgal infot. Kuidas teda toita nii- etta suudaks lisaks analüüsimisele kasünteesida?”<br /></strong>Toomas Paul-<br />esseist (Postimehe lisa AK- 19.01.2008)

<br /><strong>"Teame ju- et palgatõus on avaliku sektori puhul oluliseltseotud avaliku arvamusega sellest- kas õde ikka väärib oma töö eestteatud tasu.”<br /></strong>Ester Pruuden-<br />Eesti Õdede Liidu president (Eesti Õde- detsember 2007)

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708