Autor: Egle Raadik-Gonchev • 18. veebruar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arst, kes tohterdab meditsiinisüsteemi

Haigekassa Tartu osakonna direktor Maivi Parv on tüüpiline arst: nii kui meditsiinilist probleemi näeb, siis tuleb ja proovib aidata. Parv aga ei tohterda inimesi, vaid hoopis haiguskindlustussüsteemi.

Haigekassa Tartu osakonna direktor Maivi Parv on tüüpiline arst: nii kui meditsiinilist probleemi näeb- siis tuleb ja proovib aidata. Parv aga ei tohterda inimesi- vaid hoopis haiguskindlustussüsteemi.

Eesti suuruselt teise haigekassa piirkonna juhina korraldab Parv raviteenuse osutamist rohkem kui 320 000-le kindlustatule ja on haigekassas üks olulisemaid inimesi. Kohe on algamas iga-aastased tippsündmused - uute lepingute läbirääkimised ja sõlmimised. Aga piirkondlikest osakondadest algab ka haigekassa eelarve planeerimine; tegelemist vajavad kindlustatud- teenuseosutajad ja ka tööandjad. Ning Eesti haiguskindlustussüsteem ei oleks ilma Parveta see- mis ta täna on: kuigi siseriiklikult kemplemist küll jagub- kostub välisriikidest see-eest ohtralt imetlust.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708