Autor: Ketlin Beljaev • 21. mai 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viljandi kirikuõpetaja plaanib koostööd Tallinna diakooniahaiglaga

Viljandi volikogu opositsiooni juht, kirikuõpetaja Mart Salumäe heidab linnale ette loidust sotsiaalküsimuste lahendamises ning kavatseb koostöös Tallinna diakooniahaiglaga rajada vanurite hoolekandekeskuse, kirjutas Sakala.

Mart Salumäe väitel rikub linn seadust, mis kohustab omavalitsusi tagama kõigi sotsiaalteenuste kättesaadavust ja nõuetele vastavust. «Plaanitav veekeskus on pidu katku ajal,» lausus ta kohalikule lehele.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708