Autor: Ketlin Beljaev • 23. mai 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Suitsupriiks pürgisid juba algklassid

Suitsetamisest loobumise kampaanias osalesid sel aastal ka 4. klasside lapsed. "Kahjuks ei suutnud kõik 4. klassid lõpuni vastu pidada,” teatas tervise arengu instituudi kommunikatsiooniosakonna juhataja Helen Noormets Eesti Päevalehele.

Kokku pürgis suitsuprii klassi nimetuse kandjaks üle sajakonna 4. klassi, 17-s klassis ei suutnud kõik õpilased siiski tubakast loobuda. Noormetsa sõnul näitab statistika, et igas 4. klassis peaks juba suitsetajaid olema.

Võistlusel osaletakse koos klassijuhatajaga ning tubakavabad otsustatakse olla vähemalt kuus kuud. Lisaks suitsetamisele ei tohi noored tarbida ka muid suitsuvabasid tubakatooteid, näiteks närimistubakat, ega teha vesipiipu. Klass kinnitab soovi lepinguga, mis ühiselt allkirjastatakse. Kogu võistlus põhineb vastastikusel austusel ja usaldusel.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099