Autor: Violetta Riidas • 26. mai 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kaks inimest kolmest pöördub pärast pikaajalist haigust tööle tagasi

Norra Töö- ja heaoluameti NAV korraldatud uuring näitab, et kaks kolmest töötajast tuleb pikalt haiguspuhkuselt tööle tagasi.

NAV`i arvates on uuringu tulemus positiivsem, kui varasemad viited seda oleks lubanud ning vaid üks kolmest töötajast ei naase mingil põhjusel tagasi tööpostile, vahendas tarbija24.ee uudisteagentuuri VG Nett.

15 aastat tagasi läbi viidud sarnane uuring näitas, et koguni pooled neist, kes üle kaheksa kuu olid haiguse tõttu töölt eemal viibinud, lahkusid tööturult kaks aastat hiljem.Samal ajal näitavad Statistika keskbüroo selle aasta märtsikuu arvud, et perioodil 2006. -2007. aastal suurenes haigusjuhtude arv kogu riigi ulatuses 1,6 protsenti. Enim oli haigestunuid naiste seas.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099