Mais lisandus 44 HIV positiivset

23. maiks oli kuu algusest lisandunud 44
HIV positiivset.

2008. a seisuga 23. mai on Eestis diagnoositud 225 HIV-nakatunud isikut, sealhulgas kinnipeetavaid 18. Kokku on aastate jooksul Eestis HI-viirus diagnoositud 6594 inimesel, sealhulgas aids 215 inimesel, teatas tervisekaitseinspektsioon.
Sel aastal on aids diagnoositud 15 ida-virumaalasel, viiel tallinlasel, kolmel narvalasel ja ühel Harjumaa elanikul. HIV nakkuse on saanud 87 tallinlast, 73 narvalast ja 45 ida-virumaalast. Teistes piirkondades on nakatunuid vähem. Kõige rohkem viirusekandjaid registreeriti jaanuaris – 50 ja kõige vähem veebruaris – 42. Mais lisandus nakatunuid 44.


Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.