Norras hakkasid õed streikima

Norras algas piirkondlik streik, milles
osalevad ka meditsiiniõed.

Lisaks meditsiiniõdedele streigivad ka õpetajad ja lasteaaedade töötajad. Streik toimub suuremates linnades nagu Oslo ja Bergen ning selle taga seisab piirkondlik töövõtjate liit Unio, vahendas Mediuutiset ajalehte Dagens Medicin.
Unio ähvardab streigi märgatava laienemisega, kui läbirääkimistes edasi ei jõuta. Selle nädala reedel lisandub veel 4 850 streikijat. Näiteks hakkab Stavangeris streikima mitusada haigla õde. Õdede esindaja ütles, et streik on materiaalne, kuna õdede palgad on jäänud silmnähtavalt maha üldisest piirkondlikust palgatasemest.


Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. märts 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.