Autor: Violetta Riidas • 2. juuni 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ravimite hulgimüüja Tamro on Soome suurim meditsiinifirma

Tamro edestab käibega endale järgnevat firmat neljakordselt.

Tamro tegi eelmisel aastal Soomes 5,6 miljardi euro suuruse käibe ja on väljaande Talouselämä edetabelis riigi suuruselt 12. firma, kirjutas Mediuutiset.

Tamro järel teisel kohal on teinegi ravimite hulgimüüja Oriola KD 1,4 miljardi suuruse käibega. Soome suurim ravimifirma Orion on kolmandal kohal 684 miljoni euro suuruse käibega. Kokku on edetabelis seitse ravimifirmat.Neljandaks tuleb hambaraviseadmeid valmistav Planmeca ja viiendaks samuti seadmetele spetsialiseerunud GE Healthcare.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099