Autor: Silvia Kruusmaa • 16. juuni 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pärnu Haigla Psühhiaatriakliiniku Päevakeskust tunnustati H.E.A autasuga

Eesti Tööandjate Keskliidu ja Eesti Puuetega Inimeste Koja poolt korraldatud “Puuetega inimeste sõbraliku tööandja” konkursi Hea Ettevõtte Autasu (H.E.A.) pälvisid SA Pärnu Haigla Psühhiaatriakliiniku Päevakeskus, ETA Uudistetalituse OÜ, Elcoteq Tallinn AS ja Eesti Hoiuraamatukogu.

Kaubamärgi H.E.A kasutusõiguse said SA Pärnu Haigla Psühhiaatriakliiniku Päevakeskus ja MTÜ Iseseisev Elu.

Konkurss toimus juba kolmandat aastat järjest ja selle raames tunnustatakse tööandjaid, kes pakuvad tööd või praktikakohti puuetega inimestele. Kaubamärgiga h.e.a – Hingega Ehe Asi on ettevõttel võimalik märgistada tooteid, mille valmimisel on olnud oluline osa puuetega inimestel ning aidata sel moel tarbijal kergemini märgata puuetega inimeste kaasabil valminud tooteid.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099