Autor: Triinu Laan • 25. juuni 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinnasse võib tulla kaks uut apteeki

Ravimiamet andis täna teada, et ootab 14. päeva jooksul taotlusi kahe üldapteegi avamise kohta.

Vastavalt ravimiseadusele tuleb taotlused esitada Ravimiametile hiljemalt 9. juuliks. Kui nõuetekohaseid taotlusi esitatakse rohkem kui kaks, eelistatakse üldapteegi avamise õiguse taotlejaid. Kui üldapteegi avamise taotlusi laekus rohkem kui kaks, heidetakse nende esitajate vahel liisku.

Kehtiva piirangu tõttu ei anta vastavas linnas välja uusi üldapteegi tegevuslubasid, ega saa luua uusi üldapteegi struktuuriüksusi ega muuta üldapteegi tegutsemiskohta, kui Ravimiameti ja Statistikaameti andmetel on ühe üldapteegi kohta vähem kui 3000 elanikku.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708