Septembri algul suleti Eestis kolm apteeki

Ravimiameti teatel suleti 2008. aasta
septembrist Eestis kolm apteeki, tegevusluba uuendati 11 apteegil.

Ravimiameti peadirektori 11.08.2008 ja 21.08.2008 otsustega toimusid tegevuslubade registris järgnevad muudatused: tegevusluba uuendati 11 apteegil. Esmakordne tootmise tegevusluba anti välja ühel korral (OÜ TBD-Biodiscovery). Tegevuslubade andmeid muudeti 12 korral.

Kolm apteeki lõpetasid septembri algusesest oma tegevuse. Aseri apteegi tegevusluba tunnistati kehtetuks tegevusloa omaja taotluse alusel. OÜ Curarele kuuluva Anneturu apteegi tegevusloa kehtivus lõppes septembrist seoses tegevusloa kehtivusaja möödumisega.

OÜ Apteek Aster tegevusluba uuendati alates 1. septembrist, samas ei taotlenud firma oma Tartus Riia 4 asuva haruapteegi tegevusloa pikendamist. Apteegi juhataja Monika Tamm ütles, et kõnealune haruapteek suleti kahjumlikkuse tõttu. "Äriühing ei pidanud võimalikuks jätkata kahjumiga töötamist. Alternatiivsed võimalused antud piirkonnas kahjuks puudusid," lisas ta. Haruapteegis töötanud apteekrid-proviisorid jätkavad tööd Apteek Asteri teistes üksustes. "Tööst keegi ilma ei jäänud," kinnitas Tamm.


Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.