Autor: Triin Tabur • 3. september 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Septembri algul suleti Eestis kolm apteeki

Ravimiameti teatel suleti 2008. aasta septembrist Eestis kolm apteeki, tegevusluba uuendati 11 apteegil.

Ravimiameti peadirektori 11.08.2008 ja 21.08.2008 otsustega toimusid tegevuslubade registris järgnevad muudatused: tegevusluba uuendati 11 apteegil. Esmakordne tootmise tegevusluba anti välja ühel korral (OÜ TBD-Biodiscovery). Tegevuslubade andmeid muudeti 12 korral.

Kolm apteeki lõpetasid septembri algusesest oma tegevuse. Aseri apteegi tegevusluba tunnistati kehtetuks tegevusloa omaja taotluse alusel. OÜ Curarele kuuluva Anneturu apteegi tegevusloa kehtivus lõppes septembrist seoses tegevusloa kehtivusaja möödumisega.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099