Autor: Triinu Laan • 26. juuni 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

WHO peadirektor: Eestlased peavad oma tervissüsteemi üle õnnelikud olema

Maailma Tervishoiuorganisatsiooni (WHO) peadirektor Margaret Chan tunnustas tänasel kohtumisel peaminister Andrus Ansipiga Eesti tervishoiusüsteemi ja meie häid tulemusi tuberkuloosi ja HIV leviku vastu võitlemisel.

„Ma olen õnnelik teie riigi arengut nähes,“ ütles Margaret Chan peaministriga kohtudes. Eestis esimest korda ametlikul visiidil oleva WHO peadirektori hinnangul on Eesti teinud suurepärast tööd tuberkuloosi ja HIV-ga võitlemisel.

Peadirektor kiitis ka Eesti tervishoiusüsteemi. „Ma taha teie inimestele öelda, et nad peavad olema õnnelikud, et neil on nii hea tervisesüsteem,“ ütles Chan. Viimase 15 aastaga Eestis ellu viidud tervishoiureformid on aidanud üles ehitada eduka tervishoiusüsteemi. Peaminister Ansipi sõnul on Eesti jätkuvalt valmis oma tervishoiusüsteemide reformikogemusi ja teadmisi ka teiste riikidega jagama.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708