10. juuli 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vanemaealised koonerdavad päikesekaitsega

Üle 60aastased rootslased on küll enam mures, et võivad saada nahavähi, samas aga kasutavad nad vähem päikesekaitsekreeme kui nooremad.

Apteegiketi Apoteket tellitud uurimusest selgub, et iga neljas küsitletu kasutab päikesekaitsekreeme vähemalt vahel. Samas märkis 30% meestest ja 17% naistest, et ei kasuta kreemi päikese käes olles kunagi, kirjutas dagensmedicin.se.

Vanemad uuringus osalejad väljendasid suuremat muret, et võivad nahavähki haigestuda, samas aga oli vanusegrupis 16-29 aastat päikesekaitsekreemide kasutajaid tunduvalt rohkem kui 60aastaste ja vanemate seas.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099