17. juuli 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Briti valitsus aitab oma vanuritel väärikalt surra

Briti valitsuse ministrid lubavad oma uue elutee lõpu strateegia raames teha kõik selleks, et lootusetult haiged saaksid soovi korral väärikalt kodus surra ning ei oleks sunnitud viibima haiglate hooldusosakondades.

Ministrid käivitasid uue elutee lõpu programmi, millega valmistatakse ette haiged ja nende perekonnad surmaga seotud probleemidega toime tulemisel. Samuti toetatakse meditsiinipersonali, kes on valmis toetama nii surijat kui nende lähedasi.

Suurbritannia tervishoiuministri kantsler Alan Johnson lubas, et programm valmistab ette kiir-reageeringu hooldusõed, kes on 24 tundi valmis kindlustama surijat ja lähedasi vajaliku abiga surija kodus ja hooldekodud saavad valituselt rohkem rahalist abi.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099