Autor: Ketlin Beljaev • 17. juuli 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lääne-Tallinna keskhaiglas arutati surmaga lõppenud juhtumi üle

Lääne-Tallinna Keskhaigla ravijuht dr Gennadi Timberg ja sisekliiniku juhataja dr Angelina Kasper võtsid eilsel koosolekul arutluse alla möödunud aasta oktoobris alguse saanud juhtumi, kus dr Ilja Lapiduse poolt läbi viidud südameuuring lõhkus eaka patsiendi söögitoru.

Möödunud aasta oktoobris läks 71aastane Ülo arsti juurde, kes avastas tal südamerütmihäired. Ülo saadeti haiglasse, et süda tagasi rütmi panna. Seda, et arsti eksimuse tõttu möödub Ülo 72. sünnipäev haiglas koomas ja üle kuu hiljem naeratab vanaisa lapselapsele viimast korda, ei osanud karta ei Ülo ega tema pere, kirjutab SL Õhtuleht.

Südameuuringutel lõhuti mehel söögitoru, toit ja ravimid valgusid organite vahele ning tekitasid põletiku. Kaua koomas olnud mees suri tänavu jaanuaris.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099