1. august 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hooldekodusse soovijate arv kasvas järsult

Pärnumaal on hooldust vajavaid vanureid rohkem kui hooldekodudes kohti.

“Kodu laiendus andis meile peale söögi-puhketoa korraliku köögi ja vanurite toitlustamisegagi pole nüüd enam probleeme – kõik saavad päevas kolm korda sooja toitu süüa,” tutvustas Jõõpre vanuritekodu perenaise Malle Jäärats. Hooldekodu tööperre kuulub kuus naist, maja on äärmiselt puhas ja healõhnaline. Muret teeb vaid see, et kõiki soovijaid ruumipuudusel vastu võtta ei saa.

Audru vallavalitsuse haridus-, kultuuri- ja sotsiaalnõuniku Peep Tarre ütlust mööda vajab vald hädasti vähemasti üht hooldekodu juurde.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099