Perearstide konverents toimub septembris

Perearstide sügiskonverents toimub 26.-27.
septembril Tartus Dorpati keskuses. Sellel aastal on teemaks "Perearstisüsteem
täna ja kümne aasta pärast".

Konverentsil on kaks esinejat välismaalt - Brian Fisher Suurbritanniast räägib patsiendikesksest infolahendusest, patsiendi osalusest ja vastutusest. Belgia perearstide esindaja räägib perearstide rollist ja võimalustest Belgia perearstisüsteemi näitel, kirjutas med24.

Heidi-Ingrid Maaroos räägib oma ettekandes Eesti peremeditsiini tulevikuperspektiividest esmatasandi arengukava kontekstis. Eesti Perearstide Seltsi juhatuse esimees Madis Tiik räägib Seltsi rollist Eesti tervishoius. Ruth Kalda tutvustab tulemustasu süsteemi, Anneli Rätsep vastvalminud 2.tüübi diabeedi ravijuhist, Eret Jaanson tutvustab perearstide koolitusportaali Svoog, Kristi Parts ja Anneli Kalle räägivad ettevõtlusest perearstipraksisest ja Eero Merilind infrastruktuurist, Olev Pikk kõneleb asendusarstidega seonduvast ning Riina Lääne koostööst omavalitsustes.

Konverentsi käigus toimub ka Eesti Perearstide Seltsi üldkogu, kus esitatakse uued kandidaadid seltsi juhatusse ja valitakse uus juhatus.


Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.