Autor: Triin Tabur • 13. august 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Perearstide konverents toimub septembris

Perearstide sügiskonverents toimub 26.-27. septembril Tartus Dorpati keskuses. Sellel aastal on teemaks "Perearstisüsteem täna ja kümne aasta pärast".

Konverentsil on kaks esinejat välismaalt - Brian Fisher Suurbritanniast räägib patsiendikesksest infolahendusest, patsiendi osalusest ja vastutusest. Belgia perearstide esindaja räägib perearstide rollist ja võimalustest Belgia perearstisüsteemi näitel, kirjutas med24.

Heidi-Ingrid Maaroos räägib oma ettekandes Eesti peremeditsiini tulevikuperspektiividest esmatasandi arengukava kontekstis. Eesti Perearstide Seltsi juhatuse esimees Madis Tiik räägib Seltsi rollist Eesti tervishoius. Ruth Kalda tutvustab tulemustasu süsteemi, Anneli Rätsep vastvalminud 2.tüübi diabeedi ravijuhist, Eret Jaanson tutvustab perearstide koolitusportaali Svoog, Kristi Parts ja Anneli Kalle räägivad ettevõtlusest perearstipraksisest ja Eero Merilind infrastruktuurist, Olev Pikk kõneleb asendusarstidega seonduvast ning Riina Lääne koostööst omavalitsustes.

Mu.ee toetajad:
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708