Autor: Triin Tabur • 18. august 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ida-Virumaa lastekodust avastati realiseerimisaja ületanud toidukaupu

Ida-Virumaa veterinaarkeskus leidis MTÜ Maria ja Lapsed lastekodust suure hulga realiseerimisaja ületanud Soome päritolu toidukaupu.

Augusti alguses ilmus Aamulehtis artikkel, milles kirjutati, et Soomest saadetakse iga kuu Eestisse tuhandeid kilosid vanaks läinud toiduaineid. Nimelt kingivad mõned S-grupi ja K-keti kauplused Tampere piirkonnas müügiks kõlbmatud toiduained heategevuslikule organisatsioonile Idäntyö, mis saadab need Eestisse valdavalt venekeelse elanikkonnaga piirkondadesse, kirjutas Põhjarannik.

"Tegime järelevalvet kolmes maakonna sotsiaalasutuses," rääkis Ida-Virumaa veterinaarkeskuse peaspetsialist juhataja kohustes Kaidi Kasela. "Suur hulk realiseerimisaja ületanud Soome päritolu toidukaupu - piima-, liha- ja kalatooted, kuivained, pagaritooted ja maiustused - leiti mittetulundusühingust Maria ja Lapsed."

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708