Autor: Triin Tabur • 21. august 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Doktor Peeter Mardna soovitab riigile lastetusmaksu

Tervishoiuameti järelevalveosakonna juhataja, staažikas tohter ja haiglajuht doktor Peeter Mardna sõnul toetaks lastetusmaks neid lapsi, kes on juba sündinud.

Mardna sõnul on tema kõrval paar kolleegi, kellel ei ole lapsi ja kes on saanud miljonid oma hüvanguks kulutada - välismaareisid, suured korterid, ilusad autod. Kui ta vaatab, mida on saanud endale lubada nemad ja mida tema, on see nagu öö ja päev, kirjutas Maaleht.

Eesti riigi põhimure on Peeter Mardna väitel praegu iibe tõstmine. „Meil on solidaarne ravisüsteem - maksu tasuvad ka need, kes on kogu aeg terved. Miks ei võiks ka laste kasvatamine samamoodi solidaarne olla, et kõik annavad selleks oma osa?"

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099