Autor: Triin Tabur • 21. august 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Veterinaaramet inspekteeris Rõngu turgu

Toidu- ja Veterinaarameti Tartumaa veterinaarkeskuse toidubüroo koostas akti Rõngu vallavalitsusele ja Rõngu turu omanikule.

Toidubüroo juhataja Heiki Pruusi sõnul on Rõngu valla elanikud neile helistanud ja kaevanud, kirjutas Maaleht.

Kontrollkäigul käinud toidubüroo juhataja kirjeldab talle täna hommikul avanenud pilti: "Liha müüdi porganditega ühe laua peal - õhutemperatuur oli pluss 14 kraadi. Liha kaudu võivad levida erinevad rasked nakkushaigused, mis võivad lõppeda ka inimese surmaga. Liha müümisele kehtivad ranged toiduohutuse reeglid, kuna liha on kergesti saastuv ja riknev toiduaine. Jahutatud liha tohib müüa temperatuuril +2 kuni +6 kraadi, kõrgema temperatuuri korral hakkab seal hoogne mikroobide elutegevus."

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099