Autor: Triin Tabur • 25. august 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ahtmes avati loodusravikeskus

Loodusliku meditsiini keskuse juhataja Irina Kulikova kavatseb koos spetsialistide meeskonnaga aidata patsiente mitmesuguste loodusravi meetoditega.

Irina Kulikova on pikaajalise kogemusega taastusraviarst. Ta juhtis palju aastaid Ida-Viru Keskhaigla taastusraviosakonda, samuti töötas teisteski raviasutustes. Hiljuti otsustas ta oma keskuse asutada, kirjutas Põhjarannik.

Tegelikult alustas keskus tegevust juba kevadel. Kulikova sõnul ei teinud keskus endale reklaami enne, kui oli moodustatud meeskond. Nende kuude jooksul seati korda tööruumid ja leiti vajalikud spetsialistid.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099