Autor: Triin Tabur • 26. august 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lasteaia salmonelloosipuhang tõi kaasa perearsti tegevuse uurimise

Tervisekaitseamet kahtlustab, et Loo perearst jättis lasteaia salmonelloosipuhangust õigeaegselt teavitamata.

«Seadusest tuleneb nõue, et rühmaviisilise haigestumise puhul tuleb tervisekaitseinspektsiooni koheselt teavitada. See punkt jäi seal täitmata ühel või teisel põhjusel. Põhjus peaks selguma menetluse käigus,» selgitas tervisekaitseinspektsiooni pressiesindaja Iiris Saluri, miks uurib ametkond Loo perearsti tegevust maikuise lasteaia salmonelloosipuhangu ajal, kirjutas Postimees.

«Võib-olla oli arsti otsus põhjendatud, aga meie lihtsalt ei tea seda, selleks on vaja ametnikel teda küsitleda,» ütles tervisekaitseameti pressiesindaja, kelle sõnul esimesele kohtumisele ametnikega arst ei tulnud. Uus kohtumine peaks toimuma septembris.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099