Pärnu haigla õppused läksid korda

Eile Pärnu haiglas toimunud kriisiõppusega
saavutati korraldaja sõnul see, mida planeeriti: kontrolliti tegutsemist
kriisiolukorras, vahendab Pärnu Postimees.

“Nägime, milliseid lahendusi haigla töötajad, päästjad ja politsei oma töös leidsid,” ütles õppuste üks korraldaja Raido Paasma. “Kindlasti jäi arenguruumi, kuid lõpptulemus oli see, milleni legendi järgi pidi jõutama.”

Õppuse teine korraldaja Jaanis Otsla arvas, et õppuse ajal tuli ette vigu, kuid see on ainult hea, sest niiviisi näeb, millele edaspidi rohkem tähelepanu pöörata. “Muidu poleks õppusest tolku,” lausus ta.

Sihtasutuse Pärnu Haigla juhatuse esimehe Urmas Sule ütlust mööda oli hea, et õppusel pidid õlg õla kõrval tegutsema meedikud, päästjad ja politseinikud. “On väga oluline, et mitme ameti inimesed sellistel õppustel koostööd teevad ja üksteist tundma õpivad. Kui inimesed üksteist tunnevad, saab paremini tegutseda,” selgitas Sule.

Vastavalt legendile lahvatasid eile pärastlõunal Pärnu haigla ühes kolmanda korruse palatis hooletust suitsetamisest tuleleegid, levides üle haiglatiiva ja korrus kõrgemalegi, mistõttu tuli kogu maja evakueerida.

Õppus toimus SA Pärnu Haigla, Lääne-Eesti Päästekeskuse ja Lääne Politseiprefektuuri koostöös.

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.