Autor: Siret Trull • 19. september 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pärnu haigla õppused läksid korda

Eile Pärnu haiglas toimunud kriisiõppusega saavutati korraldaja sõnul see, mida planeeriti: kontrolliti tegutsemist kriisiolukorras, vahendab Pärnu Postimees.

“Nägime, milliseid lahendusi haigla töötajad, päästjad ja politsei oma töös leidsid,” ütles õppuste üks korraldaja Raido Paasma. “Kindlasti jäi arenguruumi, kuid lõpptulemus oli see, milleni legendi järgi pidi jõutama.”

Õppuse teine korraldaja Jaanis Otsla arvas, et õppuse ajal tuli ette vigu, kuid see on ainult hea, sest niiviisi näeb, millele edaspidi rohkem tähelepanu pöörata. “Muidu poleks õppusest tolku,” lausus ta.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099