Rootsis otsitakse kampaania abil haiglatesse Eestist arste

Rootsi Gävleborgi lään (lään – Eesti
mõistes maakond) on alustanud Eestis arstide otsingu kampaaniat, vahendab Eesti
Päevaleht.

Kampaania korraldatakse kõigis kolmes Balti riigis. “Meil oleks vaja täita umbes 20–30 arsti ametikohta,” ütles Gävleborgi lääni personaliotsingute juht Gunnar Jansson. Läänis on regionaalhaigla ja keskhaigla, kus töötab üle 4000 inimese. Janssoni sõnul on nende juures töötanud ka mõni eestlane.

“Eesti arstid on väga head arstid,” selgitas Jansson, miks nad just Eesti arstide vastu huvi tunnevad. Haiglates töötab päris rahvusvaheline seltskond, peale teiste Ida-Euroopa riikide on tohtreid näiteks Saksamaalt ja mujalt Euroopast.

Janssoni sõnul on neile kolme riigi peale kokku laekunud juba 75–80 avaldust. Oktoobris saabuvad haiglate esindajad Tallinna ja Tartusse, et tutvustada töövõimalusi. Novembris saavad kandidaadid tutvuda Gävleborgi lääni haiglatega.

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.