Autor: Siret Trull • 22. september 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rootsis otsitakse kampaania abil haiglatesse Eestist arste

Rootsi Gävleborgi lään (lään – Eesti mõistes maakond) on alustanud Eestis arstide otsingu kampaaniat, vahendab Eesti Päevaleht.

Kampaania korraldatakse kõigis kolmes Balti riigis. “Meil oleks vaja täita umbes 20–30 arsti ametikohta,” ütles Gävleborgi lääni personaliotsingute juht Gunnar Jansson. Läänis on regionaalhaigla ja keskhaigla, kus töötab üle 4000 inimese. Janssoni sõnul on nende juures töötanud ka mõni eestlane.

“Eesti arstid on väga head arstid,” selgitas Jansson, miks nad just Eesti arstide vastu huvi tunnevad. Haiglates töötab päris rahvusvaheline seltskond, peale teiste Ida-Euroopa riikide on tohtreid näiteks Saksamaalt ja mujalt Euroopast.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708