Autor: Siret Trull • 23. september 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pärnu linn kuulutab välja uimastiennetuse projektide konkursi

Linna eelarvest rahastatavat projektitoetus võivad taotleda tervishoiutöötajad, eraõiguslikud juriidilised isikud ning Pärnu linnavalitsuse hallatavad asutused.

Konkursile esitatavad projektid peavad teenima kindlaid eesmärke: vähendama noorte suitsetamist ja alkoholi tarbimist, aitama kaasa narkootikumide ja teiste sõltuvusainete mittepruukimisele, suurendama noortes ja lastes HIV-i nakatumisega seotud teadlikkust, minimeerima noorte riskikäitumist, vahendab Kalev.ee.

Projekt peaks toimuma 2008/2009 õppeaastal tingimusel, et projekti algusaeg jääb käesolevasse aastasse. Projektitaotluse piirsummaks on 10 000 krooni, ent kogu uimastiennetuse projekti tarvis eraldatav summa on 50 000 krooni. Toetus määratakse viiele parimale projektile.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099