Autor: Siret Trull • 29. september 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maohammustusi on tänavu varasemast rohkem

Kui varem oli maohammustus erakordne juhtum, siis tänavu on neid üsna sageli ette tulnud.

Iisaku perearst Igor Kraft tõdes, et tema teenindusalal Iisakust Lohusuuni tuleb rästikuhammustusi ette üle nädala, kirjutas Põhjarannik. "Ma ei mäleta, et varem oleksid maod inimesi nii tihti hammustanud," ütles Kraft.

Tallinna loomaaia zooloog Aleksei Turovski ütles, et tänavune aasta on madudele tõepoolest erakordselt soodne: talv oli soe ja tänu sellele elas talve üle 20-25% rohkem madude toitu - putukaid, närilisi, konni.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708