Nüüd võib hambad SPAsse hooldusele viia

Hambaraviga tegelev Kliinik 32 võimaldab
patsientidel arstitoolis istudes hammastele luksusliku hoolduse teha.
Nimelt tuuakse turule paketid Hammaste SPA ja Hammaste SPA Pluss, mis sisaldavad
hammaste põhjalikku puhastust ja individuaalseid juhiseid hammaste eest
hoolitsemiseks, samuti soovi korral hammaste valgendust.

Kliinik 32 peaarsti Lauri Vahtra sõnul aitab Hammaste SPA hoolitseda hammaste tervise ja puhtuse eest. „Lisaks iga-aastasele hammaste kontrollile on oluline regulaarselt hoolitseda kogu suuõõne puhtuse eest. Hammaste SPA protseduuride järel on hambad täielikult puhtad ning patsiendil on kergem ja mugavam jätkata igapäevase suuhügieeniga, mis ühtlasi vähendab tõsisemate suuõõneprobleemide tekkevõimalust,“ lausus Vahtra.

60-minutiline Hammaste SPA visiit sisaldab hammaste soodapesu (airflow), mille käigus eemaldatakse katt, pigmentatsioon ja võimalik igemepealne hambakivi; ultrahelipuhastust, mille käigus eemaldatakse hambakivi nii igeme pealt kui ka igeme alt, sealhulgas hammastevahelises piirkonnas; pastapuhastust, mis annab viimase lihvi säravale puhtusele; loputust antibakteriaalse värskendava suuveega. Samuti antakse põhjalikke soovitusi ja juhiseid just patsiendi suule ja hammastele sobivaimate suuhügieenitarvete ning hooldus- ja puhastusmeetodite osas. Hammaste SPA Pluss pakett sisaldab lisaks eelnevale ka hammaste valgendust.

Lisa kommentaar

  • Triinu Laan

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.