Autor: Triinu Laan • 10. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Andres Ellamaast sai seriaalitegelase prototüüp

Andres Ellamaa suvel antud intervjuu šokeeris krimisarja "Kelgukoerad" produtsenti, kirglikku suitsetajat Toomas Kirssi sedavõrd, et seriaali sai sisse kirjutatud jõhkravõitu tohter, kes keeldus joodikuid ja suitsetajaid ravimast.

Kirsi sõnul on Ellamaa väljaütlemiste taga fašistlik mõttelaad, kirjutas Õhtuleht.

Krimiseriaali viimati näidatud osades mängis Toomas Suumann tohtrit, kelle motoks oli, et joodikud, suitsetajad ja ülekaalulised on ise oma hädades süüdi. Sestap jättiski doktor Eller nad ravita surema.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099