Autor: Triinu Laan • 13. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Perearst Külli Laugesaar: perearstile oleks suuremat meeskonda vaja

Valgamaa perearst Külli Laugesaar ei käinud veel koolis, kui teadis, et tahab arstiks saada.

Koolis käies toimusid sanitaarsalkade ja -postide võistlused, kus väljaõpet jagas kohalik velsker, kes oli tõeliselt andunud meditsiinitöötaja. „Mina sattusin ka sinna posti ja pärast salka. Meie aina võitsime rajoonivõistlustel. Võib-olla sealt tuli ka see huvi,“ arutles Laugesaar.

Töörõõmudeks peab Laugesaar seda, kui oled saanud kedagi aidata, kui inimene paraneb või saab päris terveks, on see ikka arstile ka suur rõõm. „Nüüd teevad mulle rõõmu väikesed lapsed, kes on terved, arenevad ilusti, kasvavad. Mul on praegu 25 alla kaheaastast last. Osa lapsi läheb juba kooli,“ nentis ta ajalehele Valgamaalane.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099