Autor: Triinu Laan • 13. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Puudutus võib valust vabastada

Sakslanna Wiebke Feddersen õpetab eestlastele kinesioloogiat.

Wiebke Fedderseni esimene kursus Eestis oli «Sissejuhatus energeetilisse psühholoogiasse» 2004. aasta aprillis. Sestsaadik käib ta siin oma oskusi jagamas paar-kolm korda aastas.

Kinesioloogia on õpetus liikumisest ning see hõlmab terve hulga tehnikaid. Rahvusvahelise kinesioloogiakolledži treenerina õpetab Feddersen Eestis energeetilist psühholoogiat ja edukatiivset kinesioloogiat ning juhendab tervendava puudutuse instruktoreid. Saksamaal jagab ta teadmisi seitsme kinesioloogiasuuna kohta.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099