Puudutus võib valust vabastada

Sakslanna Wiebke Feddersen õpetab
eestlastele kinesioloogiat.

Wiebke Fedderseni esimene kursus Eestis oli «Sissejuhatus energeetilisse psühholoogiasse» 2004. aasta aprillis. Sestsaadik käib ta siin oma oskusi jagamas paar-kolm korda aastas.

Kinesioloogia on õpetus liikumisest ning see hõlmab terve hulga tehnikaid. Rahvusvahelise kinesioloogiakolledži treenerina õpetab Feddersen Eestis energeetilist psühholoogiat ja edukatiivset kinesioloogiat ning juhendab tervendava puudutuse instruktoreid. Saksamaal jagab ta teadmisi seitsme kinesioloogiasuuna kohta.

«Ma kasutan lihasetesti abil võtteid, millega tasakaalustan stressi,» selgitas Wiebke Feddersen ajalehele Sakala. «Stress on hirm, valu ja püüd põgeneda tulevase valu eest. Kui need blokeeringud on kinesioloogiliste võtete abil kõrvaldatud, on inimene võimeline ise tervenema ning teisest küljest isiksusena kasvama ja oma arengus edasi minema.»

«Ei ole vaja mingeid erilisi võimeid,» kinnitas Feddersen. «Tervendav puudutus on eneseabisüsteem, mis mõjub olenemata selle rakendaja soost ja elukutsest. Oleks hea, kui seda õpiks igaüks, sest käed on ju inimesel alati endaga kaasas ja igaüks saab ennast ise aidata.»

Lisa kommentaar

  • Triinu Laan

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.