Autor: Triin Tabur • 22. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Keila haigla ostjate seas Sõõrumaad ei ole

Kuigi varasemalt on Urmas Sõõrumaa tundnud huvi Keila haigla ostu vastu, siis Sõõrumaale kuuluva Karelli Arstikeskuse juhataja Jaak Tälli ei usu ärimehe huvisse haiglahoone vastu.

„Ma arvan, et Urmas Sõõrumaal isiklikult ei ole selle vastu huvi. Huvi võis olla Karelli Arstikeskuse kontekstis, aga praegu tundub, et need tingimused, mis välja on pakutud Karelli ei huvita, sest tegemist on puhtalt kinnisvarainvesteeringuga,“ ütles Tälli.

„Keila haigla on ikkagi ehitatud aktiivravihaiglaks ja ta on kohutavalt suur ja neid tolleaegsed ehitusnorme ja ehitusprintsiipe on tänapäeva omadega väga raske vastavusse viia. Kerge ei saa olema kellelgi, kes seda ostma hakkab,“ rääkis endine Keila haigla juhataja Kalev.ee´le.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708