Autor: Triin Tabur • 24. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Schlossmanni auhind läks Lembit Allikmetsale

Eesti Teaduste Akadeemia pidas 22.10 oma piduliku juubeliistungi, kus meditsiinidoktor Lembit Allikmetsale anti üle Karl Schlossmanni medal.

Karl Schlossmanni medal omistatakse arstiteaduses ja sellega seotud valdkondades saavutatud silmapaistvate töötulemuste eest. Täna medali pälvinud Lembit Allikmets on teinud viljakat teadustööd ja tal on suured teened Tartu ülikooli arstiteaduskonna ning farmakoloogia eriala arendamisel, kirjutas kalev.ee.

Ta on olnud nii arstiteaduskonna õppeprodekaan kui ka kahel korral arstiteaduskonna dekaan.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099