Autor: Triin Tabur • 28. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti oma rindearst Afganistanis

Kolm kuud Afganistani kõige kuumemas sõjakoldes Helmandis töötanud südame- ja veresoontekirurg Tiit Meren avas Eesti arstidele tee sõjameditsiini.

Tiit Meren oli kaheksa aastat olnud Eesti reservohvitseride kogu liige ja peaaegu sama kaua esindanud Eestit Brüsselis NATO liikmes shy;riikide reservohvitseride kogus. Seal tekkis ka mõte: miks ei võiks eestlased näiteks Afganistanis kirurgid olla? "Kui selle aasta aprillis sai selgeks, et eestlased võivad brittidega minna, arvasime, et nüüd läheb sõiduni veel aasta või poolteist. Juhtus aga uskumatu lugu ja sain Afganistanis alustada juulikuu alguses," rääkis Meren Päevaleht Online´ile.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099