Autor: Triin Tabur • 30. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kliinikumi ravikorpused said kasutusloa

Tartu Linnavalitsuse väljastas kasutusloa SA Tartu Ülikooli Kliinikum Maarjamõisa meditsiinilinnaku G1 ja G2 korpustele. Juba 21. oktoobri istungil sai kasutusloa meditsiinilinnaku H korpus, kus asuvad palatid.

Kliinikumi juhatuse esimehe Urmas Siiguri sõnul on formaalselt võttes maja kui hoone sellega valmis, kuigi haiglat saab valmis olevaks pidada alles siis, kui ta on vastu võtnud ka esimesed patsiendid. Urmas Siigur toonitab, et hoone kasutusloa saamine on antud juhul väga suure märgilise tähtsusega.

Maarjamõisa meditsiinilinnaku I ehitusjärk on osa kliinikumi strateegilisest eesmärgist arendada 2015 aastaks Tartu Ülikooli Kliinikumi Maarjamõisa meditsiinilinnak, rajades 3 uut korpust ja korraldades ümber olemasolevate korpuste osakondade paigutus, et tagada kõigi hoonete vastavus kaasaja haiglatele esitatavatele nõuetele.

Mu.ee toetajad:
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708