Autor: Triin Tabur • 19. august 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tartu Ülikooli Kliinikum uueneb ja laieneb

Tartu Ülikooli Kliinikumi Maarjamõisa haigla juurdeehitis lisab Puusepa 8 hoonele kaks korda rohkem uksi: ainuüksi juurdeehitatud osadesse on paigaldatud ligikaudu 1400 ust.

Maarjamõisa haigla saab juurdeehitisega lisaks G- ja H-korpuse. G-korpus on väljast kaetud terasplaatidega, mis niiskuse käes omandavad roostese jume. Puusepa tänavaga risti olevas osas hakkavad paiknema erakorralise meditsiini osakond, radioloogiateenistus, kolm intensiivraviosakonda ning operatsiooniplokk, kirjutas Tartu Postimees.

Juurdeehitise polikliiniku poole jäävast nurgast hakkavadki majja pääsema erakorralised haiged, sealsamas on ka kiirabihall, mis mahutab kuni neli sõidukit ja mille uksed on nii suured, et vajadusel saab abivajajaid kas või liinibussiga kohale tuua.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099