Ida-Tallinna Keskhaigla sisekliiniku konverentsil osaleb rekordarv arste

Täna toi shy;mu shy;va shy;le
Ida-Tal shy;lin shy;na Kesk shy;haig shy;la si shy;sek shy;lii shy;ni shy;ku
kon shy;ve shy;rent shy;si shy;le on registreerunud 420 osavõtjat, sh üle
300 pe shy;rears shy;ti üle Ees shy;ti, teatas haigla.

„Jagame uu shy;si shy;maid tead shy;mi shy;si ja ravivõtteid si shy;se shy;hai shy;gus shy;te vald shy;kon shy;nast konverentsile tulnud perearstidele – meie olulistele koostööpartneritele. Samamoodi jõuab kõik, mida me aasta jooksul oleme kogemustega omandanud ja erialakonverentsidel õppinud, konverentsi kaudu ka meie haigla inimesteni, et paremini kõrvalerialadega kursis olla,“ ütles Ida-Tal shy;lin shy;na kesk shy;haig shy;la si shy;sek shy;lii shy;ni shy;ku ju shy;ha shy;ta shy;ja dr Ene Hal shy;ling, lisades, et konverentsil esinejatest 3 on meditsiinidoktorid.

Sisekliinik on Ida-Tallinna Keskhaigla suurim kliinik. Seal töötab 107 arsti, 231 õde ja 114 hooldusala töötajat. „Ühise haigla moodustamisest on möödunud 6 aastat, tänu haigla juhatuse toetusele on kõik meie kliiniku osakonnad renoveeritud, remonditud on enamus polikliinikute kabinette. Meie patsientide jaoks on kasutusel kaasaaegsed diagnostika ja ravimeetodid, personalil on väga head töötingimused," rääkis Hallik.

Ta lisas, et käeoleva aasta 9 kuu jooksul oleme ravinud sisekliiniku statsionaarsetes osakondades 6724 patsienti ja meie polikliiniku külastuste arv ületab 107 000 piiri. Selle aasta üheks märksõnaks on päevastatsionaar – oleme loonud Magdaleena üksuse päevaravikeskuses suurepärased tingimused, kus kaasaaegset bioloogilist ja keemiaravi saavad reumatoloogiliste ja onkoloogiliste haigustega patsiendid.

"Ravi tänaval avasime lisaks gastroenteroloogia päevaravi vooditele ka neuroloogia ja kardioloogia osakonna päevaravi voodid. Kaasaegsete diagnostika ja ravimeetodite arenemisel, suureneb üha enam vajadus päevaravi teenustele. Sel aastal oleme oma kliinikus päevaravi voodil ravinud ligi 2000 patsienti,“ tõdes sisekliiniku juhataja.

Kon shy;ve shy;rent shy;si et shy;te shy;kan shy;ne shy;te seas on põne shy;va shy;mad tee shy;mad süda shy;me shy;hai shy;ge öö, koh shy;vi, suit shy;su ja alkoho shy;li suh shy;ted see shy;de shy;kulg shy;la shy;ga, ea shy;ka shy;te pea shy;ring shy;lus, na shy;ha shy;kas shy;va shy;jad, uu shy;sim diag shy;nos shy;ti shy;ka.

Konverent shy;sil esi shy;ne shy;vad ni shy;me shy;kad Ida-Tallinna Keskhaigla eriars shy;tid Tii shy;na Uue shy;toa, Kai Suk shy;les, Triin Rem shy;mel, Peeter Kõiva, He shy;li Kal shy;ju shy;saar, And shy;res Pil shy;le, Ul shy;vi Me shy;ren shy;di, Anu Hed shy;man, Ave Vahl shy;berg, Viktor Jef shy;re shy;mov. Külalisettekannetega esinevad Hasso Uuetoa ja Mae Pindmaa. Konverentsi modereerib Ene Mäeots.

Lisa kommentaar

  • Katre Pilvinski

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. märts 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.