Autor: Katre Pilvinski • 6. november 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ida-Tallinna Keskhaigla sisekliiniku konverentsil osaleb rekordarv arste

Täna toi shy;mu shy;va shy;le Ida-Tal shy;lin shy;na Kesk shy;haig shy;la si shy;sek shy;lii shy;ni shy;ku kon shy;ve shy;rent shy;si shy;le on registreerunud 420 osavõtjat, sh üle 300 pe shy;rears shy;ti üle Ees shy;ti, teatas haigla.

„Jagame uu shy;si shy;maid tead shy;mi shy;si ja ravivõtteid si shy;se shy;hai shy;gus shy;te vald shy;kon shy;nast konverentsile tulnud perearstidele – meie olulistele koostööpartneritele. Samamoodi jõuab kõik, mida me aasta jooksul oleme kogemustega omandanud ja erialakonverentsidel õppinud, konverentsi kaudu ka meie haigla inimesteni, et paremini kõrvalerialadega kursis olla,“ ütles Ida-Tal shy;lin shy;na kesk shy;haig shy;la si shy;sek shy;lii shy;ni shy;ku ju shy;ha shy;ta shy;ja dr Ene Hal shy;ling, lisades, et konverentsil esinejatest 3 on meditsiinidoktorid.

Sisekliinik on Ida-Tallinna Keskhaigla suurim kliinik. Seal töötab 107 arsti, 231 õde ja 114 hooldusala töötajat. „Ühise haigla moodustamisest on möödunud 6 aastat, tänu haigla juhatuse toetusele on kõik meie kliiniku osakonnad renoveeritud, remonditud on enamus polikliinikute kabinette. Meie patsientide jaoks on kasutusel kaasaaegsed diagnostika ja ravimeetodid, personalil on väga head töötingimused," rääkis Hallik.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708