Autor: Violetta Riidas • 7. november 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Apteekides piiritus otsas

Eesti apteekides napib vahendusfirmade probleemide tõttu puhast piiritust, kuigi laovarud on vähemalt Magnum Veterinaarial olemas.

Üks vanaproua Võru vallast pöördus Võrumaa Teataja poole murega, et on selle kandi rohupoodidele tiiru peale teinud ja mitte kusagil pole enam müügil 96-kraadist piiritust, mida tal oleks vaja maatohter Kaika Laine retsepti järgi tinktuuri valmistamiseks.

Ravimiinfo.ee andmebaasis olevatest apteekidest on piiritust praegu kogu Eesti peale vaid üheksas apteegis. Viru keskuse Ülikooli Apteegist öeldi näiteks Tarbija24.ee'le, et puhas piiritus sai neil otsa sel nädalal.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708