Apteekides piiritus otsas

Eesti apteekides napib vahendusfirmade
probleemide tõttu puhast piiritust, kuigi laovarud on vähemalt Magnum
Veterinaarial olemas.

Üks vanaproua Võru vallast pöördus Võrumaa Teataja poole murega, et on selle kandi rohupoodidele tiiru peale teinud ja mitte kusagil pole enam müügil 96-kraadist piiritust, mida tal oleks vaja maatohter Kaika Laine retsepti järgi tinktuuri valmistamiseks.

Ravimiinfo.ee andmebaasis olevatest apteekidest on piiritust praegu kogu Eesti peale vaid üheksas apteegis. Viru keskuse Ülikooli Apteegist öeldi näiteks Tarbija24.ee'le, et puhas piiritus sai neil otsa sel nädalal.

Eestis on apteekidele senini piiritust vahendanud Topmed ja Magnum Veterinaaria ning viimase juhataja Laidar Laose sõnul on probleem tingitud sellest, et maksu- ja tolliamet on leidnud mõlema ettevõtte töös pisipuudusi ning on nende tegevusele selles vallas tõkendi seadnud.

Tarbija24

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.