Autor: Siret Trull • 11. november 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ruth Kalda: töö delegeerimine aitab aega efektiivselt kasutada

Palusime Eesti Perearstide Seltsi esimehel Ruth Kaldal kommenteerida peamisi perearstide töökoormuse ja ajaplaneerimisega seotud probleeme, millest on juttu tänaste Meditsiiniuudiste rubriigis „Töö ja seadus“.

"Perearstide poolt välja toodud probleemid on sellised, mis tõesti sageli esinevad, aga mida küll ei tohiks võtta kui paratamatuid tööga kaasas käivaid raskusi.

Patsientide ja kolleegide usaldust saab parandada omaenda järjekindla hea tööga ning ka järjepideva vastastikuse koostööga, info vahetamisega, suhtlemisega. Mõned probleemid kerkivad täiesti selgelt üles teadmatusest, mõned ka hoolimatusest. Mõlemal juhul tuleb reageerida ning probleemid selgeks rääkida. Teiste erialaseltsidega kohtumised, ümarlauad, ühised konverentsid jms aitavad kindlasti kaasa omavahelise suhtlemise paranemisele. Mõnikord on aga vaja võtta telefon ja kolleegiga otse rääkida, et ebakõlad lahendada.

Mu.ee toetajad:
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708