Autor: Katre Pilvinski • 20. november 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Laps sündis poole minutiga

Austraalia perekond sai üllatuse osaliseks, kui nende esimene laps sündis poole minutiga. Lapsel oli siia ilma tulemisega nii kiire, et pereisa Rob Johnston ei jõudnud kiirabisse helistada ega oma naist haiglasse toimetada.

Johnstoni sõnul hakkas naisel sünnitustegevus kell viis hommikul. Tal oli juba varem auto ja vajalikud asjad haiglasse sõiduks valmis pandud, kuna naisel hakkas sünnitustähtaeg lähenema, vahendas Tarbija24.

"Cate ütles mulle, et peaksime haiglasse sõitma ja lisas siis, et meil on veel natuke aega. Nii kui ta selle lause öelda jõudis, tuli ka laps," meenutas isa.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099