Autor: Kadrin Karner • 1. detsember 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Täna tähistatakse AIDSi vastu võitlemise päeva

Täna tähistatakse AIDSi vastu võitlemise päeva. Eestis on 6860 HIV nakkuse kandjat.

„Elu on suurim kingitus. Kallist kingitust tuleb osata hoida. Iga meie otsus või otsustamatus võib saada määravaks,“ ütles oma pöördumises avalikkuse poole sotsiaalminister Marit Maripuu.

Maripuu sõnas, et kui inimene hoolib oma tervisest, näitab see, et ta hoolib ka teistest inimestest. „Tähelepanelikkust, osavõtlikkust, tahet märgata oma kaaslast peab Eesti ühiskonnas olema rohkem. Seda oskust soovin teile kõigile alanud advendiajaks.“

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099