• 03.02.09, 09:25
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Inimlihaga raviti 18. sajandi lõpuni

Briti meditsiiniajaloolane Richard Sugg kirjeldab oma valmivas raamatusdetailselt 17. sajandi farmakoloog Johann Schröderi retsepti, mis tõestab, et eurooplased tugevdasid tervist inimliha süües veel paar sajandit tagasi, kirjutas Postimees.
Retsepti kohaselt tuleb liha lõigata väikesteks tükkideks või viilutada, selle peale raputada mürri ja tibake aaloed, mõned päevad veinis leotada ning lõpuks riputada kuiva ja varjulisse kohta. Ei sobi mitte igasugune liha, vaid see peaks olema lõigatud umbes 24-aastase punapäise mehe laiba küljest.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 08.11.24, 17:26
Kehahooldustooted, mis toetavad tervist talveperioodil
Notino ilutoodete veebipood pakub laia tootevalikut just talveperioodiks, mis aitavad talve kergemini ja tervemana vastu pidada.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Meditsiiniuudised esilehele