Autor: Violetta Riidas • 29. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lääne-Tallinna arstid said uued garderoobid

Lääne-Tallinna Keskhaigla parandas märgatavalt oma töötajate olmetingimusi rekonstrueerides Paldiski mnt 68 korpuses umbes 600 ruutmeetrit töötajate garderoobideks.

Uuendamisele läksid kõik kommunikatsioonid, valati uued aluspõrandad ning ehitati uued seinad.

"Personali olmetingimuste parandamisse ei ole haigla väga palju investeerinud välja arvatud tervikosakondade rekonstrueerimine. Antud projekt puudutab kogu Lääne-Tallinna keskhaigla peamaja personali - ei pea enam riietehoiuks kasutama antsanitaarseid nurgataguseid ruume, samuti on tagatud meditsiinipersonalile kaasaegsed pesemisvõimalused," rääkis haigla haldusjuht Märt Kõlli.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099