Autor: Violetta Riidas • 8. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lääne-Tallinna Keskhaigla tunnustas oma parimaid õdesid ja hooldajaid

Lääne-Tallinna Keskhaigla tunnustas 8. mail oma seitset parimat hooldajat ja üheksat õde.

Lääne-Tallinna Keskhaigla kliinikute/keskuste töötajad valivad traditsiooniliselt igal kevadel välja õed ja hooldajad, keda tunnustatakse tööoskuste ja kogemuste vahendamise eest.

"Aeg on praegu keeruline ja põhiline mure on õdedel-hooldajatel ilmselt see, kas neil homme töökoht olemas on. Heade hooldajate ja tublide õdede sõbralikku nägu ja toetavat sõna vajavad patsiendid sõltumata majanduse kurvilistest käikudest," rääkis LTKH õendusjuht Aivi Kabur Raepressile.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099