Autor: Siret Trull • 13. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ida-Tallinna Keskhaigla tunnustas parimaid õdesid

Eilsel rahvusvahelisel õdede päeval jagati Ida-Tallinna Keskhaiglas (ITK) tiitleid ja preemiaid. Parima õe tiitli pälvis ravikindlustamatute osakonna vanemõde Svetlana Rätsepso

Ühtlasi tunnustas haigla 74 õendus- ja hooldusalatöötajat ning ämmaemandat ning valis nende seast traditsiooniliselt 12 aasta parimat: diagnostikakliiniku Aasta Õendusalatöötaja Kristi Laht patoloogiakeskusest; diagnostikakliiniku Aasta Hooldusalatöötaja Olga Manohhina radioloogiakeskusest; hooldusravikliiniku Aasta Õendusalatöötaja Ljudmilla Oja I õendusabiosakonnast; hooldusravikliiniku Aasta Hooldusalatöötaja Raili Asur geriaatriaosakonnast; kirurgiakliiniku Aasta Õendusalatöötaja Olga Petšerin anesteesia- ja intensiivraviosakonnast; kirurgiakliiniku Aasta Hooldusalatöötaja Maire Hermann sterilisatsiooniosakonnast; naistekliiniku Aasta Õendusalatöötaja Annika Hommik naistenõuandlast; naistekliiniku Aasta Hooldusalatöötaja Eha Puutükk sünnitusosakonnast; silmakliiniku Aasta Õendusalatöötaja Anna Mõtkina silmaosakonnast; silmakliiniku Aasta Hooldusalatöötaja Jelena Novikova silmaoperatsiooniplokist; sisekliiniku Aasta Õendusalatöötaja Ljudmilla Kušanova I kardioloogiaosakonnast; sisekliiniku Aasta Hooldusalatöötaja Tatjana Kuznetsova II sisehaiguste osakonnast.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099