Autor: Siret Trull • 15. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hiiumaa haigla EMOsse pöördumine muutub tasuliseks

Alates käesoleva aasta juunist tuleb Hiiumaa haigla valvetuppa ehk EMOsse pöördujatel maksta 50-kroonist visiiditasu.

„Arvestades haigla pingelist finantsolukorda ja majanduslangusest tingitud ebakindlust haiglate tulevase rahastamise suhtes, ei pea haigla juhtkond võimalikuks jätkata visiiditasuta vastuvõtte valvetoas. Eesti nii suured kui väikesed haiglad on visiiditasu kehtestanud juba aastaid tagasi,“ selgitas Hiiumaa Haigla peaarsti Gennadi Aavik Hiiu Lehele.

Peaarsti sõnul ei ole otsust visiiditasu osas vastu võetud kergekäeliselt ja selle kehtestamist on kaalunud juba mitu aastat. "Siiani on olnud võimalik seda edasi lükata, kuid vajadus edasi areneda ka kahaneva majanduse tingimustes seadis meie ette kohustuse leida täiendavaid võimalusi toimetulekuks,“ nentis Aavik.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099