Autor: Triin Tabur • 14. juuli 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kihnu tagab elanikele kiire esmaabi

Läinud nädalal sõlmis Kihnu vald lepingu Lääne-Eesti päästekeskusega, eesmärgiks haigestunute-kannatanute senisest kiirem abistamine.

"Vald kandis Norra päritolu ja päästeteenistuse omandis ning käsutuses kiirabiauto soetamise kulud. Aasta lõpuni iga päev on saarel valves meditsiinitöötaja,” rääkis Kihnu vallavanem Annely Akkermann Pärnu Postimehele.

Akkermanni sõnul on Kihnu saarel ette tulevad tõsised haigestumised-õnnetused kõik eluohtliku varjundiga, sest tänapäevase varustusega haiglate abi ei saa patsient isegi poole tunniga, rääkimata minutitest.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708