Autor: Triin Tabur • 28. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pärnu haiglas praktiseerivad välistudengid

Füsioteraapiatudengitest portugallased Joana Justo, Madalena Goncalves, Diogo Tomas ja hollandlane Ewin Lim praktiseerivad sel nädalal Pärnu haigla taastusravi osakonnas.

Üks nende siinseist juhendajaist on füsioterapeut Ere Raudsepp. “Üritame neile tutvustada tööd haigla eri osakondades, kuna meil on igas osakonnas oma füsioterapeut,” märkis Raudsepp Pärnu Postimehele.

Tulevased füsioterapeudid viibivad Eesti haiglates viis kuud. Valikut tulla siia praktikale põhjendasid nad sooviga näha Eestit ja õppida tundma siinset kultuuri. Õpitakse eesti keeltki, et patsientidest aru saada.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708